21 oktober 2023- De spooktocht voor jong & oud

21 oktober 2023 - De spooktocht voor jong & oud

The Halloween Event

Ons Team

Quincy de Vries -
Hoofdorganisator/Scare Actors/Fotograven

Mijn naam is Quincy ik ben hoofd organisator van het evenement. Naast dat ben ik de scare actor begeleider en begeleid de fotograven. Ik ben vanaf 2014 bij The Halloween Event en begon als scare actor na dat 4 jaar hebben gedaan ben ik in de organisatie gekomen. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met lezen, films kijken en sporten en soms nog wat andere thema feestjes organiseren. En mijn werk is zwemles en aquasporten geven.

Randy Hinten -
Secretaris/Werving/Marketing

Hoi! Ik ben Randy en ik woon in Hoorn.Ik ben docent biologie, en ook in mijn vrije tijd ben ik vaak in het Waarderhout te vinden! Verder doe ik ook nog aan boogschieten en help ik mee met het organiseren van dit fantastische evenement! Ik ben begonnen als scare actor en help nu inmiddels alweer 7 jaar mee, waarvan 5 in de organisatie. Hier doe ik vooral het secretariaat, de vrijwilligerswerving en dit jaar ook de marketing.

Andy Kamans -
Financiën

Hai, mijn naam is Andy en sinds 2012 ben ik als (zwijgende) begeleider actief bij THE. Zwijgende rollen hebben mijn voorkeur, zowel omdat bezoekers hier erg onrustig van worden, als dat ik tijdens de voorbereidingen overdag andere vrijwilligers uitdaag creatief te communiceren aangezien ik dan ‘in mijn rol zit’. Sinds 2016 zit ik ook in de organisatie, verantwoordelijk voor de Financiën, wat ik met veel plezier doe. Financiën en (processen) Begeleiden zijn mij ook niet vreemd, omdat ik in het dagelijkse leven als financiële detacheerder werkzaam ben.

Yvette in 't Veld -
Marketing/Deco/Financiën

Hoi, ik ben Yvette, sinds 2014 doe ik mee met The Halloween Event, eerst als scare  – actor en sinds 2020 als organisatie lid. Ik hou mij vooral bezig met Marketing/Deco/Website en sinds 2022 de Financiën. Verder ben ik een fanatieke “Crazy Catlady” zoals men dat noemt en hoe ik er van om in mijn vrije tijd niet bezig te zijn met de dagelijkse sleur van het leven en de normaliteit welke aan ons is verbonden en verdiep ik mij in knutselen, breien en een crazy catlady te zijn.

Danique Zut-
Grime/Webdesign

Hoii, ik ben Danique en kom uit Medemblik. Ik zit sinds 2014 bij the Halloween event en zit in de organisatie sinds 2017. Ik studeer zelf Event Producer en ben daarom ook bij de organisatie gegaan om ervaring op te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, gamen of chillen met vrienden. Voor het evenement hou ik me bezig grime en op de dag van uitvoering vind je mij achter de kassa!

Rowan Berretty -
Beveiliging/EHBO

Mijn naam is Rowan en ik coördineer de beveiliging en de EHBO  van het evenement. Ik ben als vrijwilliger in de beveiliging gekomen in 2014 en sinds 2019 ben in in de organisatie gekomen om alles betreft beveiliging en EHBO te regelen. Dit doe ik samen met Stephie. Omdat Stephie en Ik ervaring hebben in de beveiliging zorgen wij ervoor dat alles op het evenement goed en veilig verloopt. Ik woon samen met mijn vriend Wesley en 2 katten in Heerhugowaard.  In mijn vrije tijd ben ik bezig met krachttraining. Ook ben ik een groot liefhebben van hardcore en hardstyle festivals

Stephie Zut -
Beveiliging/EHBO

Hoi ik ben Stephie 28 jaar ik werk in het dagelijks leven in de beveiliging. Ik doe mee sinds 2014 met het Halloween evenement als beveiliger en sinds 2019 zit ik in de organisatie en ben ik verantwoordelijk voor de EHBO en beveiliging. Dit doe ik niet alleen. Ik doe dit in samenwerking met Rowan.

Wesley Spies-
Begeleiding

Hallo, mijn naam is Wesley en ik ben als begeleider actief bij THE. Ik ben sinds 2021 actief als onderdeel van de organisatie. Als ik tijdens de voorbereidingen overdag andere vrijwilligers uitdaag creatief te communiceren gezien de vele mogelijkheden die we hebben in onze rol zwijgend of een crazy act. Het kan allemaal. Het begeleiden is mij niet onbekend vanwege mijn werkzaamheden bij een groot bank waarin ik mensen stap voor stap mee neem ik de verschillende programma’s.

[my_calendar id="my-calendar"]