Ons Team

Quincy de Vries -
Hoofdorganisator/Scare Actors/Fotograven

Mijn naam is Quincy ik ben hoofd organisator van het evenement. Naast dat ben ik de scare actor begeleider en begeleid de fotograven. Ik ben vanaf 2014 bij The Halloween Event en begon als scare actor na dat 4 jaar hebben gedaan ben ik in de organisatie gekomen. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met lezen, films kijken en sporten en soms nog wat andere thema feestjes organiseren. En mijn werk is zwemles en aquasporten geven.

Randy Hinten -
Secretaris/Werving/Marketing

Hoi! Ik ben Randy, 23 jaar en ik woon in Hoorn.Ik ben een 4e jaars student docent biologie op de Hogeschool van Amsterdam, en ook in mijn vrije tijd ben ik vaak in het Waarderhout te vinden! Verder doe ik ook nog aan boogschieten en help ik mee met het organiseren van dit fantastische evenement! Ik ben begonnen als scare actor en help nu inmiddels alweer 6 jaar mee, waarvan 4 in de organisatie. Hier doe ik vooral het secretariaat, de vrijwilligerswerving en dit jaar ook de marketing.

Andy Kamans -
Financiën/Begeleiders

Hai, mijn naam is Andy en sinds 2012 ben ik als (zwijgende) begeleider actief bij THE. Zwijgende rollen hebben mijn voorkeur, zowel omdat bezoekers hier erg onrustig van worden, als dat ik tijdens de voorbereidingen overdag andere vrijwilligers uitdaag creatief te communiceren aangezien ik dan ‘in mijn rol zit’. Sinds 2016 zit ik ook in de organisatie, verantwoordelijk voor zowel Financiën als Begeleiders, wat ik met veel plezier doe. Financiën en (processen) Begeleiden zijn mij ook niet vreemd, omdat ik in het dagelijkse leven als financiële detacheerder werkzaam ben.

Yvette in 't Veld -
Marketing/Deco

Hoi, ik ben Yvette en ben sinds dit jaar lid van de organisatie. Hier doe ik samen met Danique de marketing en doe ik samen met Randy de begeleiding over ons decoratie team. Sinds 2014 doe ik mee met the Halloween event als scare actor. In het dagelijks leven werk ik 4 dagen bij een verzekeringskantoor en ga ik 1 dag in de week naar school  voor mijn deeltijd studie. En in mijn vrije tijd maak ik kostuums en hou ik van lezen, tekenen en films kijken.

Danique Zut-
Grime

Hoii, ik ben Danique! Ik ben 20 jaar en kom uit Heerhugowaard. Ik zit sinds 2014 bij the Halloween event en zit in de organisatie sinds 2017. Ik studeer zelf Event Producer en ben daarom ook bij de organisatie gegaan om ervaring op te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, gamen of chillen met vrienden. Voor het evenement hou ik me bezig grime en op de dag van uitvoering vind je mij achter de kassa!

Rowan Berretty -
Beveiliging/EHBO

Mijn naam is Rowan 27 jaar en ik coördineer de beveiliging en de EHBO  van het evenement. Ik ben als vrijwilliger in de beveiliging gekomen in 2014 en sinds 2019 ben in in de organisatie gekomen om alles betreft beveiliging en EHBO te regelen. Dit doe ik samen met Stephie. Ik ben zelf werkzaam als security host. In mijn vrije tijd ben ik bezig met krachttraining, met auto’s bezig zijn zoals tunen. En een groot liefhebben van hardcore en hardstyle festivals.

Stephie Zut -
Beveiliging/EHBO

Hoi ik ben Stephie 28 jaar ik werk in het dagelijks leven in de beveiliging. Ik doe mee sinds 2014 met het Halloween evenement als beveiliger en sinds 2019 zit ik in de organisatie en ben ik verantwoordelijk voor de EHBO en beveiliging. Dit doe ik niet alleen. Ik doe dit in samenwerking met Rowan.

[my_calendar id="my-calendar"]