Vrijwilligers

The Halloween Event (THE) zou THE niet zijn zonder haar vrijwilligers. Van acteur tot grimeur doen wij er alles aan om een zo mooi mogelijk event te creëeren. Er is bij ons dan ook voor iedereen wel iets te doen. Hieronder vind je een overzicht van alle rollen die bij ons beschikbaar zijn. 

  • Scare Actors (13+) 
  • Begeleiders (18+)
  • Beveiliging (18+)
  • Grimeur
  • Fotograaf
  • Op en Afbouw team
Wil jij je aanmelden?
Dat kan!
Mail ons: vrijwilligers@thehalloweenevent.nl
of
Stuur een whatsapp naar: 0613025226

The Halloween Event (THE) zou THE niet zijn zonder haar vrijwilligers. Van acteur tot grimeur doen wij er alles aan om een zo mooi mogelijk event te creëeren. Er is bij ons dan ook voor iedereen wel iets te doen. Lijkt het jouw leuk om een mee te doen als vrijwilliger? Neem contact op met vrijwilligers@thehalloweenevent.nl en meld je aan! Hieronder vind je een overzicht van alle rollen die bij ons beschikbaar zijn.

Scare Actors (min 13 jr):

Scare actors zijn verklede vrijwilligers die via een act bezoekers in het bos laten schrikken. De actors hebben zelf de keuze in wat voor act zij graag op willen zetten. Mocht het zo zijn dat je wel mee wilt doen maar het moeilijk vindt een act te bedenken dan kunnen wij daar uiteraard bij helpen. Acts kunnen bestaat uit 1 of meerdere personen, dus opgeven als een groep kan natuurlijk ook.

Als scare actor wordt er van je verwacht dat je zelf je kostuum/masker regelt. Op de dag zelf zijn er van ons uit grimeurs aanwezig die je kunnen helpen bij het schminken/aanbrengen van je masker e.d.

Begeleiders (min 18 jr):

Begeleiders zijn verklede vrijwilligers die als taak hebben de groepjes langs de route door het bos te begeleiden. Hierbij neem je een rol of karakter aan waardoor je tijdens de tocht non stop de spanning in de groep hooghoud. Als begeleider ben je de enige met een zaklamp, en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de groep als geheel bij elkaar blijft en de tocht veilig door brengt. In geval van een ongeval of calamiteit is het ook jouw taak om de EHBO of beveiliging in te schakelen.

Als begeleider gelden dezelfde verwachting m.b.t. kostuum als voor de scare actors. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een groep bij elkaar kunt houden, het tempo aan kunt geven, en dat je stevig in je schoenen staat.

Beveiliging (min 18 jr):

Als beveiliging ben je medeverantwoordelijk voor de veiligheid van het evenement. Als beveiliger word je opgesteld op posities langs de route of beweeg je je op de paden. Hierbij is het jouw taak om te reageren op ongewenste situaties en deze op te lossen.

Grimeur:

Als grimeur ben je op de dag van het evenement aanwezig om te helpen bij het schminken en opmaken van de vrijwilligers. Schmink is van onze kant aanwezig maar het is natuurlijk altijd welkom om je eigen spullen mee te nemen.

Het is mogelijk om naast je rol als grimeur ook nog een tweede rol als begeleider of scare actor te vervullen.

Fotograaf:

Als fotograaf ben je gedurende de dag aanwezig om foto’s te maken van het evenement. Denk hierbij aan backstage foto’s van de vrijwilligers, en aan foto’s tijdens het evenement zelf. Deze foto’s zullen gebruikt worden voor reclame en promotie doeleinden. Eigen camera vereist.

Op en afbouw team:

Als lid van het op en afbouw team help je op de dag van het evenement met de opbouw in het bos. Hierbij hoort de opbouw van de kassa en ingang, de EHBO-tenten en eventuele ondersteuning bij de opbouw van de acts. Na afloop van het evenement help je bij het afbouwen van alles wat er opgebouwd is.

[my_calendar id="my-calendar"]