21 oktober 2023- De spooktocht voor jong & oud

21 oktober 2023 - De spooktocht voor jong & oud

The Halloween Event

Evenement

The Halloween Event is begonnen in 2011 als spooktocht voor en door jongeren. Het evenement dat begon klein en is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met meer dan 60 vrijwilligers en 200 bezoekers. Dit evenement was tot 2022 jaarlijks, met uitzondering van de Corona-jaren, in het Waarderhout.

Sinds dit jaar, 2023, is het evenement verplaatst en uitgebreid. Er zal een spooktocht zijn in het Rosarium en spookhuis in de tennishal van de tennisvereniging van Heerhugowaard. 

Tijdens de spooktocht loop je in een groepje van 8 onder begeleiding een route door het Rosarium waar allerlei acts verborgen zitten. Deze tocht gaat niet alleen over verharde terrein, maar ook door de bospaden, het struikgewas en langs sloten.

In het spookhuis loop je in een groepje van 5 à 6 zonder begeleiding door de uitgestippelde route. Tijdens deze route kom je verschillende acts tegen. Ook in het spookhuis zullen de scare actors je niet aanraken.

Onze vrijwilligers zetten zich in om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen, en er samen met de bezoekers een groot succes van te maken.

The Halloween Event vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023. Dit jaar organiseren wij samen met Jongerenkamer Heerhugowaard het Evenement. Er is een Spooktocht en een Spookhuis dit jaar.

De adviesleeftijd voor de spooktocht is 12+, kinderen onder de 12 hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. De adviesleeftijd voor het spookhuis is 12+, kinderen onder de 12 worden niet toegelaten.

Op het evenement is beveiliging en EHBO aanwezig, die bij ongevallen kunnen worden ingeschakeld.

Routebeschrijving

[my_calendar id="my-calendar"]